Qui som

Tresdeu Media som una cooperativa creativa de comunicació valenciana registrada amb el nom de Tresdeu Cooperativa Valenciana. Especialitzats en cultura, creem i gestionem continguts i audiències de tot tipus, i realitzem i produïm peces audiovisuals. També som editors de la revista Tresdeu.com, magazine online líder en informació en valencià sobre cultura i tendències.

El col·lectiu de professionals al voltant de Tresdeu Media s’associa arran de la confluència de la revista Tresdeu.com i el projecte Graphic Records en 2013. Des de setembre de 2015 rep el nom de Tresdeu Media i se situa com un dels joves estudis creatius i de comunicació amb més projecció de València i el País Valencià. Els últims anys hem realitzat videoclips amb les principals bandes valencianes (La Raíz, Los Chikos del Maíz, ZOO, Riot Propaganda, Aspencat, Smoking Souls, Mafalda, Auxili i molts més). Així, les nostres produccions sumen milions de visites a plataformes com Youtube. A més aquests clips ens han valgut diversos premis i nominacions.

El treball de Tresdeu Media es caracteritza per la seua proximitat i qualitat, així com per la interdisciplinarietat que aconsegueix la combinació dels seus responsables. A més de l’edició de la revista Tresdeu, la comunicació de continguts i la producció audiovisual (programes de TV, videoclips i spots al que prompte sumarà cinema). També edita la publicació impresa Festiu, una guia de festivals valencians amb una tirada de més de 15.000 exemplars.

Han confiat en nosaltres

Guardons i premis

Premi Ovidi 2017 a millor videoclip per ‘Vida’ d’Smoking Souls.

 

Premi Enderrock 2015 a millor videoclip per ‘Música naix de la ràbia’ d’Aspencat.

 

Premi Ovidi 2015 a millor videoclip per ‘Música naix de la ràbia’ d’Aspencat.

 

Premi Ovidi Honorífic a la promoció del valencià a Tresdeu.com als Premis Ovidi 2014.

 

Nominació a millor videoclip Premis Ovidi 2017 per ‘Som Moviment’ d’Aspencat.

 

Nominació a millor videoclip Premis Ovidi 2017 per ‘El cap per avall’ de Zoo.

 

Nominació a millor videoclip Premios MIN 2016 per ‘Pollos Hermanos’ de Los Chikos del Maíz.

 

Nominació a millor videoclip al Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT 2016 per ‘Música naix de la ràbia’ d’Aspencat.

 

Nominació ‘Cançó d’octubre’ de Mai Mai a millor videoclip Premis Ovidi 2015.

 

Nominació “Filibusters” de Mai Mai a millor videoclip als Premis Ovidi 2014.

 

Millor videoclip per “Fills de la nit” d’Smoking Souls als Premis Rellamp! 2015.

 

Millor videoclip per “Música naix de la ràbia” d’Aspencat als Premis Rellamp! 2016.