Els Llibres de Sénia

Tipus

Comunicació, Spots

Sobre el projecte

A partir del 17 de d’octubre i amb una periodicitat quinzenal la jove filòloga Sénia Mulayali recomanarà llibres valencians i en la nostra llengua a través del canal de youtube de la Revista Tresdeu. Es tracta d’una experiència pionera a la Comunitat Valenciana, adreçada principalment a lectors i lectores valenciano-parlants d’edat compreses entre 15 i 35 anys.

Els llibres de Sénia està produït la cooperativa audiovisual Tresdeu Media, amb el suport de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) dins de les activitats del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021 de la Generalitat Valenciana, i Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València. Es podrà seguir a través del Portal del Llibre (www.llibresvalencians.com), la revista Tresdeu (www.tresdeu.com), al web de Las Naves (www.lasnaves.com), YouTube i altres xarxes socials com Facebook, Twitter iInstagram.

Esta iniciativa de Tresdeu és un dels 9 projectes seleccionats recentment al Col·lab de Las Naves. Un espai col·laboratiu per a crear projectes d’innovació que aporten solució a les necessitats de la ciutat. En este cas relacionades amb foment de la lectura entre els joves valencians.

Amb una durada de quatre minuts, cada càpsula d’Els llibres de Sénia girarà al voltant d’un tema d’actualitat que, com a recurs introductori, servirà per a recomanar una sèrie de llibres especialment dedicats a lectors joves. Immigració, identitat i gènere, els clàssics actualitzats o la novel·la són algunes de les temàtiques elegides per aquesta primera temporada de sis càpsules, on es recomanaran llibres d’editorials valencianes com Córrer sense por, de Giuseppe Cantozella (Sembra Llibres), Jo sóc així i això no és un problema, de Fani Grande (Vincle Editorial), Tota la terra és de vidre, de Joanjo Garcia (Edicions Bromera) o La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal (Edicions del Bullent), entre altres.